Kolesterolin alentaminen

Veren suurentunut kolesterolipitoisuus on merkittävä valtimotaudin riskitekijä. Sen vuoksi vaara sairastua sydäninfarktiin ja aivohalvaukseen suurenee. Kolesteroleista LDL aiheuttaa haittaa ja HDL taas on hyödyllistä.

Kolesteroliarvoihin vaikuttaa ruuan sisältämä kolesteroli ja ruuan rasvojen laatu. Tyydyttynyt rasva (kovat eläinrasvat) vaikuttaa haitallisesti ja tyydyttymätön (pehmeät kasvisrasvat) vaikuttaa hyödyllisesti.

Huonon LDL-kolesterolin pienentämiseen voi käyttää itsehoidossa myytävää guarkumia, joka myös hidastaa hiilihydraattien imeytymistä pienentäen aterian jälkeistä verensokerin nousua.
ARMOLIPID PLUS RAVINTOLISÄ, KASVIUUTE- JA VITAMIINIVALMISTE (30 TABL)

Berberiini-, punariisi, polikosanoli-, foolihappo- koentsyymi Q10- ja astaksantiinivalmiste.

Katso tuotteen tiedot
23,40 €
Betavivo suurpakkaus (1 × 644g)

Bioaktiivista beetaglukaania sisältäviä kaurasydämiä.  

Katso tuotteen tiedot
22,50 €